A-
 A 
A+
Open login

Δελτία Τύπου

 

ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗ KAI ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σημαντική ημερίδα διοργανώνει το ECOCITY στο τέλος Σεπτεμβρίου

 

Μια σημαντική ημερίδα διαλόγου διοργανώνει το ECOCITY στο τέλος Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα, με θέμα «ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι ενημερωτικός και θα εξεταστούν οι πιθανές επιπτώσεις στο οικοσύστημα της περιοχής, από την παραγωγική διαδικασία των ελαιουργικών και πυρηνελαιουργικών επιχειρήσεων.

Τα απόβλητα των ελαιοτριβείων είναι γνωστό πως αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της Μεσογείου, καθώς ανήκουν στην κατηγορία των επικίνδυνων αποβλήτων. Για το λόγο αυτό η διαχείρισή τους έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επιστημόνων, των τοπικών και κρατικών αρχών καθώς και των τοπικών κοινωνιών, αφού ως πρόβλημα επηρεάζει τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.

Ειδικά για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των αποβλήτων, αυτές καθορίζονται κυρίως από τον τρόπο διάθεσής τους στο οικοσύστημα και τις επιπτώσεις στους αποδέκτες και τις βιοκοινωνίες τους, όπως το έδαφος και τα επιφανειακά υδατικά συστήματα.

Το ECOCITY, θεωρώντας πολύ σημαντική την περίοδο από τις αλληλεπιδράσεις της παραγωγής ελαίου και υποπροϊόντων, διοργανώνει μια σημαντική ενημερωτική ημερίδα διαλόγου. Στόχος της είναι να συζητηθεί εκτενώς το πρόβλημα, να ενημερωθεί το Κοινό και να εξεταστούν τεχνικές επεξεργασίας των αποβλήτων των ελαιοτριβείων και των πυρηνελαιουργείων με σκοπό την περιβαλλοντική προστασία.

Οι εισηγήσεις θα καλύψουν δύο θεματικές ενότητες που είναι «Ελαιοτριβεία και πυρηνελαιουργεία, επιπτώσεις στο τοπικό οικοσύστημα» και «Κίνδυνοι και ανάγκη προστασίας της Δημόσιας Υγείας». Συντονιστές των ενοτήρων θα είναι ο Δημοσθένης Ασημακόπουλος π. Πρύτανης Πανεπιστημίου  Αθηνών, Ομ. Καθηγητής Φυσικής, Μέλος ΔΣ ECOCITΥ και ο Γιάννης Κουμαντάκης, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ Αντιπρόεδρος ΔΣ ECOCITY, αντίστοιχα.

Οι ομιλητές που έχουν κληθεί και θα τοποθετηθούν είναι ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, η Μαργαρίτα Καραβασίλη, Αρχιτέκτων Πολεοδόμος, π. Ειδική Γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας YΠΕΚΑ, Σύμβουλος Περιβαλλοντικής Πολιτικής, η Σταυρούλα Πουλή, Προϊσταμένη Συντονιστικού Γραφείου Αντιμετώπισης Περιβαλλοντικών Ζημιών ΥΠΕΝ, ο Θωμάς Μάγγος, Ερευνητής του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικών Ερευνών Ινστιτούτου Πυρηνικών & Ραδιολογικών Επιστημών & Τεχνολογίας, Ενέργειας & Ασφάλειας, ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και ο Ιωάννης Θεοφιλόπουλος,  Χημικός Μηχανικός, Μέλος ΤΕΕ Μεσσηνίας.

Στο τέλος της ημερίδας θα προσφερθεί χρόνος για την υποβολή ερωτήσεων και εκτενή συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείο REX, με ώρα έναρξης την 10.30 π.μ.

 

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες: Παναγιώτης Παπαντωνίου 210-6196757

 

e-mail: info@ecocity.gr

 

 


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΙΑΝΤΙΤ

Θετικό κλίμα εκτιμά το ECOCITY μετά τη πρώτη συνάντηση της Επιτροπής στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία τυο ECOCITY στην Αθήνα, η πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Προώθησης Λύσης στο πρόβλημα της ΑΜΙΑΝΤΙΤ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της Επιτροπής Χρύσα Βελλοπούλου Δικγόρος και Μέλος Επιτροπής Περιβαλλοντικής Ζημιάς του ECOCITY, ο Χρήστος Τσάκας εκπρόσωπος Πολιτιστικών Συλλόγων Δρεπάνου, Ψαθόπυργου και Αραχωβίτικων και  Νέλλυ Μυγιάκη, Δικηγόρος, εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης συμμετείχαν , η Μαργαρίτα Καραβασίλη Πρόεδρος CISD και Μέλος της Επιτροπής Περιβαλλοντικής Ζημιάς του ECOCITY και ο Θάνος Ζαφειρόπουλος.

Εξετάσθηκε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, μετά τη συνάντηση που είχε ο Αν. Υπουργός με τον Δήμαρχο Πατρέων, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου και συζητήθηκε το περιεχόμενο της Ανοικτής Επιστολής του ECOCITY.

Η εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας αναφέρθηκε στους λόγους απουσίας από τη σύσκεψη που διοργάνωσε το ECOCITY στην Πάτρα στα μέσα Ιουνίου και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Εθνικής Τράπεζας να αναλάβει το οικονομικό κόστος για την αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ζημιάς με τη λύση της επί τόπου διαχείρισης (ταφή) των αποβλήτων αμιάντου σε χώρο του εργοστασίου.

Για το θέμα αυτό συμφωνήθηκε να υπάρξει συνάντηση των συνεργατών της Εθνικής Τράπεζας με τους επιστήμονες του ECOCITY προκειμένου να εκτιμηθούν και αξιολογηθούν οι βέλτιστες μέθοδοι διαχείρισης, καθώς και όλος ο κύκλος της διαδικασίας στεγανοποίησης και ταφής των αποβλήτων.

Επίσης ζητήθηκε να μεριμνήσει εκ νέου η Τράπεζα για η φύλαξη του χώρου λαμβάνοντας τα δέοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς της ρύπανσης, όπως πχ η φύλαξη από με ειδικές ομάδες security σε 24ωρη βάση, ώστε να σταματήσει τα όποια φαινόμενα παρατηρούνται, όπως κλοπές παράνομη ρίψη μπαζών ή/και φορτώσεις αντικειμένων που μπορεί να προκαλούν διακίνηση ινών αμιάντου στον εισπνεόμενο αέρα της περιοχής.

Τα βήματα που συμφωνήθηκαν είναι :

· Έγγραφη επιβεβαίωση από την Εθνική Τράπεζα, προς την Επιτροπή σχετικά με την αποδοχή της άμεσης διαχείρισης των αποβλήτων αμιάντου με τη μέθοδο της ταφής στο εργοστάσιο, καθώς και την ανάληψη του συνόλου του κόστους των εργασιών

· Άμεση απάντηση από την Εθνική Τράπεζα για τη φύλαξη του χώρου

 

· Συνάντηση εντός του Ιουλίου, της Επιτροπής με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου ή εκπρόσωπό του, με τη παρουσία της Κεντρικής Αρμόδια Αρχής (ΣΥΓΑΠΕΖ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος

· Τοπικές συναντήσεις επιστημόνων με τους κατοίκους των περιοχών για εκτενέστερη ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα και την ανάγκη άμεσης λύσης.

Τέλος, συμφωνήθηκε ότι το θέμα παρά τη περιβαλλοντική διάσταση που έχει είναι, κυρίως, πρόβλημα Δημόσιας Υγείας και απαιτεί την άμεση ενεργοποίηση για  απεμπλοκή από την από το 2011 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου, καθώς και κάθε διευθέτηση ώστε να αποφευχθούν οι πιθανοί κίνδυνοι για τους κατοίκους της περιοχής.

Αθήνα, 18 Ιουλίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες:

Αθηνά Παπαγγελή  210-6196757

e-mail: info@ecocity.gr

 

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017

Στον Δρ Αθανάσιο Κουτρούμπα το Βραβείο για το Έργο Ζωής

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουνίου, στη διάρκεια μιας θαυμάσιας βραδιάς, η Τελετή απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, που διοργάνωσε για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ECOCITY.

Στην εκδήλωση, που υλοποιήθηκε κάτω από τα αστέρια του ουρανού της Ραφήνας, παραβρέθηκαν ο Αν. Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κατερίνα Ιγγλέζη, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, Βουλευτές, εκπρόσωποι Τοπικών Αρχών, διακεκριμένοι επιστήμονες, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και πλήθος πολιτών.

Η Βίκυ Παπαλουκά υποδέχθηκε τους καλεσμένους και κάλεσε τον Δήμαρχο Ραφήνας κ. Ευαγγ. Μπουρνούς, που απηύθυνε χαιρετισμό και εξέφρασε την χαρά του για την φιλοξενία του θεσμού στη Ραφήνα.

Συνολικά απονεμήθηκαν 26 βραβεία και ένας έπαινος, τα οποία συνοδεύθηκαν με το αγαλματίδιο που δημιούργησε ο τηνιακός Γλύπτης Ιάκωβος Περράκης. Οι φετινοί βραβευθέντες ανά κατηγορία βράβευσης είναι :

OIKOΠOΛIΣ 2017- ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ : Δρ. Αθανάσιος Κουτρούμπας για το συνολικό του έργο.

OIKOΠOΛIΣ 2017 - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝIKOY ΕΡΓΟΥ: Καθηγητής Παναγιώτης Τσιακάρας για το συνολικό του έργο. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ: Κωνσταντίνα Δημακοπούλου, για την εργασία: «Αποτίμηση της επίδρασης της μακροχρόνιας έκθεσης σε ατμοσφαιρική ρύπανση σχετιζόμενη με κυκλοφορία οχημάτων στη θνησιμότητα από αναπνευστικά αίτια, με χρήση μοντέλων αναλογικών κινδύνων του Cox και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (ΓΣΠ), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ESCAPE.», Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Ή ΟΜΑΔΑΣ: Στεφανάκης Αλέξανδρος, για την εργασία: «Οικολογική επεξεργασία αγροτο-βιομηχανικών υγρών αποβλήτων με καινοτόμο σύστημα τεχνητού υγροβιότοπου», Πανεπιστήμιο Πατρών.

OIKOΠOΛIΣ 2017 - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΗ): Ρωμανός Ιωαννίδης, «Η αρχιτεκτονική και το αισθητικό στοιχείο στα φράγματα: Από τα διεθνή παραδείγματα στις προτάσεις για την Ελλάδα», Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Επιβλέπων: καθηγητής Δημήτρης Κουτσογιάννης.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ): Γεώργιος Μητσόπουλος, «Μαθηματική Προσομοίωση Ροής σε Δίοδο Ιχθύων», Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Υδραυλικής. Επιβλέπων: καθηγητής Α. Ι. Στάμου.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ: Στέφανος Τσιγδινός, «Φυσικός σχεδιασμός του Υμηττού και ένταξή του στο αστικό περιβάλλον», Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Επιβλέπων: καθηγητής Θάνος Βλαστός.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ: Αριστείδης Οικονόμου, «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης Δασικών Περιοχών». Επιβλέποντες: καθηγητής Νικόλαος Ουζούνογλου, καθηγητής Άγγελος Αμδίτης.

OIKOΠOΛIΣ 2017 - ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ : Ερευνητική Ομάδα Συστημάτων Μεταφοράς, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την εργασία «Εκστρατεία πληθοπορισμού καινοτόμων ιδεών για τις δημόσιες συγκοινωνίες-CIPTEC».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΈΡΓΟ: Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για το έργο : «Ένα δένδρο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (Πάρκο Υγείας-Πρασίνο Νοσοκομείο)»

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου, για το έργο : «1η Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών εκπαιδευτών»

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων Ελλάδας, για το έργο : «ECOTROPHELIA» , Διαγωνισμός στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για οικοκαινοτόμα προϊόντα διατροφής.

OIKOΠOΛIΣ 2017 - ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ: Δήμος Έδεσσας για το έργο: «Ανάπλαση Πλατείας Γρανικού, οδού 18ης Οκτωβρίου και των μεταξύ τους Συνδετήριων Οδών».

ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ: Δήμος Λαρισαίων για το έργο «Βιοκλιματική ανάπλαση τμήματος Ιστορικού Κέντρου Λάρισας».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: Δήμος Ν.Ιωνίας για το έργο: «Γεωθερμικός Τηλεκλιματισμός για τα κτήρια του Δήμου κλπ-Δημοσίου Ενδιαφέροντος».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ : Δήμος Καλαμάτας, για το έργο: «Βιοκλιματική ανακατασκευή παλαιού νοσοκομείου».

OIKOΠOΛIΣ 2017 - ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Δικτυακός τόπος greenagenda.gr, για τον προσανατολισμό του στο Περιβάλλον.

ΕΝΘΕΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ: Ένθετο "ΝΗΣΙΔΕΣ" της Εφημερίδας των Συντακτών, για την Θεματολογία του στο Περιβάλλον.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Ραδιοφωνικός Σταθμός 98,4, Εκπομπή «Ντάμες Σπαθί», για τις αναφορές και την προσέγγιση σε Περιβαλλοντικά ζητήματα

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Εκπομπή «Περιβάλλον- κυνήγι, μύθοι & αλήθειες», Ιωάννινα TV-iTV

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: Κατερίνα Χριστοφυλλίδου για δημοσιογραφικό έργο αφιερωμένο στο Περιβάλλον.

OIKOΠOΛIΣ 2017 - ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ : Saint George Lycabettus

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ: UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ, για το έργο «Νέο Βιοκλιματικό κτήριο, 13.500 τ.μ.»

ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ : ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ Labs, για το έργο «SAVE PAPER» Επιχείρηση χωρίς εκτυπώσεις.

ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ : LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε., για το έργο «Μαραθώνιος Αγάπης και ανακύκλωσης».

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ &ΣΙΑ ΟΕ, για την Ολοκληρωμένη διαχείριση ζωικών υπολειμμάτων υψηλής περιεκτικότητας σε λίπη, με την συνεργασία του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017 - ΕΠΑΙΝΟΣ

5η ΕΜΑΚ Ηπείρου & Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη, για την διάσωση 20 Άγριων Αλόγων Πίνδου, τον Ιανουάριο 2017.

Την Τελετή συντόνισε και παρουσίασε για πρώτη φορά η Βίκυ Παπαλουκά και την πλαισίωσαν μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ραφήνας, η Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου «Δεινοθήριον» και που εμπλούτισαν μουσικά την βραδιά, μαζί με το μουσικό σχήμα του Βαγγέλη Κακουλάκη.

Η πανέμορφη εκδήλωση απονομής των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, είχε το συντονισμό και την επιμέλεια του έμπειρου σκηνοθέτη Νίκου Κροντηρά.

Την Φιλοξενία της Εκδήλωσης στη Ραφήνα ανέλαβε ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και η ΔΟΠΑΠ ΑΕ. με τη στήριξη του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ, ΑUTO ΤΡΙΤΗ, ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ, ReCSR και ECOTEC, csrnews.gr και ecozen.gr.

Υποστήριξαν την Τελετή οι εταιρίες UNI-PHARMA, INTERMED A.E. και PREMIER CATERING, καθώς και οι Αρωγοί Ε.Υ.Δ.Α.Π. και ΚΗΠΟΔΟΜΗ

Η Επιτροπή Οργάνωσης του ECOCITY, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν και φέτος στη διοργάνωση των Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ στηρίζοντας με την εθελοντική τους δράση για μια ακόμη χρονιά τη μεγάλη προσπάθεια για την προαγωγή της περιβαλλοντικής ευαισθησίας στη χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφθούν τους διαδικτυακούς τόπους www.oikopolisawards.gr και www.ecocity.gr ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 210-6196757.

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2017

Πληροφορίες :  Νάσυ Μπάτζιου

τηλ. 210 6196757

 

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σελίδα 1 από 5

ΑΞΟΝΕΣ

  • ΑΕΡΑΣ
  • ΝΕΡΟ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
  • ΟΙΚΙΣΜΟΣ